Gewoon Happy! integratieve psychotherapie

Iedereen wil graag gewoon happy zijn, ook een kind. Toch voelen kinderen en daardoor ook de ouders zich lang niet altijd zo happy. Het kan een tijdje duren voordat een kind een oplossing heeft gevonden voor het probleem. Maar wanneer dit niet lukt, wat dan?

Als ouders herken je het vaak wel als jouw kind ‘ergens mee zit’. Jullie zijn immers de ervaringsdeskundigen van dit kind! Maar wat nou als ook jullie je kind niet verder kunnen helpen? Dan is er integratieve kindertherapie bij ‘Gewoon Happy’.

Deze laagdrempelige vorm van therapie stelt het ‘kind, de ouders zelf’ centraal, want ieder mens heeft hulpbronnen in zich die misschien nog niet door hem of haar ontdekt zijn. En als iemand met kortdurende hulp die bronnen in zichzelf en in zijn omgeving weet te vinden... dan weet diegene hoe hij of zij het probleem zelf kan oplossen! Wanneer er sprake is van een stoornis, kunnen we samen zoeken naar de mogelijkheden hoe er het beste mee kan worden omgaan. Ook jullie als ouders worden intensief betrokken bij het proces van je kind.

Volwassenen hebben inmiddels de weg naar Gewoon Happy ook gevonden. Soms willen zij handvatten voor de opvoeding of advies voor henzelf en hun kinderen wanneer er bijvoorbeeld sprake is van scheiding. Mediation of een APK voor de relatie in cursusvorm met een kleine groep is mogelijk

Contactgegevens

Adres
Truerderdyk 4K, 9051JC Stiens
Telefoon